Webshop

OddFrida er Ultralydklinikken for Gravides Webstore.

Alle varer kan købes både på Ultralydklinikken, Ny Østergade 5, 1101 Kbh. K eller på www.Oddfrida.dk

 

Flotte strømpebukser med plads til den gravide mave

Vi fører modeller fra Cache Coeur og Blanqi. I sort og lys natur. Med mønstre  - søm - eller helt almindelig glat i tyk og tynd.

Virkelig flotte. Se dem på Ultralydklinikken eller på www.oddfrida.dk

 

Sutteflaskevarmer til bilen

Sutteflaskevarmer - eller varmer til babymos. Helt genial til rejsen. Du sætter stikket ind i cigarettænderen i bilen og sætter sutteflasken ned i den lille taske.

Så har du snart maden klar til baby ved det næste stop på turen. 50 cm ledning. Passer til alle almindelige flasker. Kun 189 kr.

Køb den på Ultralydklinikken eller på www.Oddfrida.dk

Medela - brystpumper - sutteflasker og brystpleje

Hjælpen er nær, hvis du har brug for Medelas produkter. Ultralydklinikken for Gravide har åben hver lørdag og ofte til sent om aftenen. Ring først. Vi fører de fleste af Medelas produkter - brystpumper til dobbelt eller enkelt sug. Den gode sutteflaske til modermælk, hvor camla sutten ikke vænner barnet til at ønske flaske, men du kan veksle mellem amning og flaske.

Vi har Medela hydrogel pads - vidunderbehandling til sprukne brystvorter. Du lægger gelpuden på brystvorten imellem amningen. Den hænger ikke i såret og såret heler op i løbet af en dag eller to. Køb den allerede før fødslen.

Vi har også Medela ammebrik i str S - M -L. Det er den hospitalerne også bruger. Pris 79.95 kr.

Blanqi strømpebukser - lav eller høj talje

Sabrina og Valerie har designet verdens bedste strømpebukser. Ingen sømme. Et bredt elastisk bånd støtter under maven. Findes i str. smal til X-large. Mange forskellige modeller med både lav talje og høje strømper som sidder godt oppe på den gravide mave.

Og så en super detalje - hvis dine strømepbukser med lav talje ikke er slidt op under graviditeten, kan du også bruge dem til at holde maven ind efter fødslen. Alle modeller findes i sort. Høj talje findes i en meget lys beige samt sort. Airbrushed er 70 denier og en dejlig strømpe til vinter. Og så er der 'ruffle motorcycle' virkelig sej strømpebuks med riller ved knæene. Strømperne kan købes på Ultralydklinikken for Gravide eller på www.Oddfrida.dk

Weleda Stretch Mark Oil

Weleda Stretch Mark Oil gør huden blød og elastisk. Pris 199 kr.

Brug olien regelmæssigt 2-3 gange om dagen på mave, lår og bryster. Welela Stretch Mark Massage Oil er et naturprodukt og er dermatologisk testet.

Nabby babyalarm

Nabby Babyalarm kan købes hos Ultralydklinikken for Gravide og www.OddFrida.dk - Pris 1199 kr.

TILBUD på Nabby babyalarm. Køber du en Nabby Babyalarm samme dag du er til 3D/4D scanning er din pris kun 999 kr.

Nabby er en dansk babyalarm til din smartphone udviklet og produceret i Danmark. Babyalarmen er skræddersyet til danske forældre med lang batteritid og absolut ingen signalforstyrrelser.

Udover det er Nabby med sit enkle danske design nem at tage med ud ad døren, hvis man skal på bedsteforældrebesøg eller på café. Tænd Nabby, hent app'en gratis og forbind, så hurtig er den klar. Passer til iPhone og Android - absolut ingen signalforstyrrelser, skifter automatisk kanal - 70 timers batterilevetid - maks rækkevidde 340 m - lynopladning på 1 time - indstil alarmvolumen - indstil lydfølsomhed i mikrofonen ved dit barn - vibrationsalarm Læs mere på www.Oddfrida.dk og www.Nabby

Blanqi

Ultralydklinikken for Gravide fører nu Blanqi Bodystyler til den aktive gravide - læs mere på www.OddFrida.dk.

Blanqi bodystyler sælges kun i USA og på Ultralydklinikken for Gravide og på OddFrida.dk. Blanqi toppen eller vesten eller spencer eller hvad du vil kalde den :-)

Støtter den voksende mave helt perfekt.

Den er lavet af microfibre og er sømløs. Stoffet er vævet med særlig støtte under maven og lænd. Vi kan varmt anbefale Blanqi til alle gravide. Blanqi Bodystyler har du udenpå dit tøj.

Sutteflasker med pose.

Sutteflasken er med en indre engangspose. Denne sutteflaske er god til kolikbørn og børn, der sluger meget luft. Det nye system virker ved at posen blot bliver mindre, når barnet drikker. Posen er hele tiden fri for luft, og barnet skal ikke slippe sutten for at lade luft komme ind i flasken.

Sutteflaske med pose er derfor også velegnet til børn med mindre appetit, og som taber koncentrationen for at drikke, når de skal lade luft komme ind i flasken. Sutteflasken koster 99 kr. og 100 poser koster 99 kr.

Lækkert undertøj til gravide og dig, der lige har født.

Vi har fået eneforhandling af undertøj til gravide fra RelaXsan. RelaXsan er italiensk, når det er bedst. Tøjet smyger sig til kroppen og støtter på de rigtige steder. BH'erne er opbygget så de støtter mest uden at klemme på brystvævet. Hvis BH'en er for stram vil det stoppe mælkeproduktionen. Man anbefaler ikke bøjle BH i graviditet og i ammeperioden.

Vi har ammeBH med brede stropper og uden knapper eller hægter. Du mærker slet ikke, at du har den på. Findes i sort, hvid og hudfarvet. Og prisen er kun 199 kr.

Materialet er bomuld eller milk. Milk er et mælkeprotein, som gør BH'en ekstrem blød og lækker. AmmeBH'en findes også som top. Den er dejligt at sove i om natten, når du skal amme. Eller have på om dagen.

På billedet kan du se, at det ser ud som om, du har en stopløs top uden på en almindelig top. Det betyder at brystet ikke er så blottet, når du ammer. Inderdelen giver god støtte til brystet.

Denne model kan du kun få hos os. Den findes i Sort, hvid og hudfarvet og kun i bomuld. Prisen er 249 kr. Vi har også graviditets BH og top med god støtte til det voksende bryst. MavebælteRelaXsan laver også et helt fantastisk støttebælte til den voksende mave.

Bæltet er vævet med sølvtråd, som bevirker at det altid er frisk og modvirker bakterier. Bæltet støtter i lænden og fortil over skambenet. Bæltet er en god hjælp til en træt lænd. Bæltet findes også i en model med trusse. Så undgår du at bæltet kravler op. Støtte trusserne findes i sølv, hvid, hudfarvet og sort.

Støttestrømper til gravide. strømpebuks140

RelaXsan har også udviklet støttestrømper til gravide. Dem har vi selvfølgelig også på klinikken og på www.Oddfrida.dk Vi har strømpebukser med plads til maven i hudfarvet og sort samt knæstrømper i hudfarvet og sort.

Både strømpebukser og knæstrømper er meget tynde og elegante og ligner almindelige strømper. Vi anbefaler alle gravide, som skal sidde stille i længere tid f.eks. på en flyvetur, at bære støttestrømper allerede fra den helt tidlige graviditet. Man har en øget risiko for blodpropper under graviditeten og den kan nedsættes ved støttestrømper.

Sutter - bidesut - biderangler

Bidesutten er god, når barnet er ved at få tænder. Findes i lyserød, lyseblå og gennemsigtig. Vi har også biderangler, som kan lægges i køleskabet og holde kulden til lindring af de ømme gummer.

Vi har et stort udvalg i sutter med dråbeformet, oval eller ganeformet sut.

Ammepuder - tilbud

Vi vil gerne støtte amningen, derfor har vi de skønneste ammepuder fra Vanilla Design til særpris - kun 300 kr. ( butikspris 400 kr. ), hvis du bliver scannet på klinikken. Ammepuderne findes i mange pastelfarver med de sødeste motiver - Isabella - Victor - Cowey, samt stribede og ensfarvede i sort, limegrøn, lilla, blå og stærk pink. Sort er meget 'in' lige nu :-) ammeisabella2Ammepuderne kan vaskes ved 60 grader - både pude og betræk - det gør ammepuden meget allergi venlig og hygiejnisk.

Ind i vaskemaskinen og derefter tørretumbler, og den er som ny. Med betræk og pude - du behøver ikke at tage betrækket af før vask. Nemmere kan det ikke blive. Synes du, at den er faldet lidt sammen, så vasker du den blot, og den er som ny. Ammepuden kan også bruges i graviditeten til at lægge imellem benene, når du ligger på siden og sover. Derved mindskes smerter fra bækkenløsning.

Babysengebetræk - tilbud

Vi har babysengebetræk, som har de samme mønstre som de fleste af ammepuderne. Og vi har det sødeste hvide babybetræk i broderi anglaise i 2 forskellige mønstre. Babysengebetræk til særpris- 250 kr. (butikspris 300 kr.) for dig, som er scannet på klinikken.

Blomsterbadekar - blooming bath.

Denne skønne blomst sætter du i køkkenvasken eller babybadekar. Den er super de første 3 mdr. hvor det kan være meget svært at bade baby, da baby skal støttes meget, og man kun har en hånd fri til at vaske. Blomsten støtter baby i ryggen og hovedet, så du har begge hænder fri til at vaske.

Også god til for tidligt fødte børn, som skal have tryghed i badet. Efter brug tørres blomsten i tørretumbler eller hænges til tørre i solen eller på radiator. Blomsten findes i blå, pink, gul og hvid. Pris 299 kr.

 

Kom ind og shop, når du er til ultralydscanning eller hver lørdag kl 10-14.

Italiansk undertøj - Nûby luksus serie - Seaband - Vanilla design - Blooming Bath - LanaCare - Medela - Blanqi