TIDLIG SCANNING - din tryghedsscanning

Ultralydklinikken for Gravide har stor erfaring med den helt tidlige scanning for gravide, som også kaldes for en tryghedsscanning. Ved tidlig ultralydsscanning kan man allerede i 5 fulde uger se en graviditet i livmoderen, hvis graviditeten er normal udviklet.

Denne tidlige scanning kræver stor erfaring og dette kan Ultralydklinikken for Gravide tilbyde dig. Hvis du ønsker flere tidlige scanninger, så tilbyder vi halv pris på de næste scanninger, så du kun betaler fuld pris for den første scanning.

 

Book tid online

 

Hør hvorfor Tina Maria fik en tidlig scanning hos os

Influencer Tina Maria har valgt at få flere forskellige scanninger hos os, blandt andet en tidlig scanning, 3D scanning og en Panorama gentest. Hos Ultralydklinikken er vi stolte af, at Tina Maria og mange andre gravide kvinder vælger vores klinik. For os er det altid første prioritet, at du føler dig tryg i vores klinik og at du føler, at vi tager godt hånd om dig. Det er vigtigt for os, at du føler, at vi har sat nok tid af til dig og dit barn, og til alle de spørgsmål, som du kunne have.

Hør om Tina Marias oplevelse her:

 

 

 

Hvad får jeg fra en tidlig scanning / tryghedsscanning?

Ved en tidlig scanning eller tryghedsscanning for gravide har du mulighed for følgende:

  • 3-4 billeder printet i sort/hvidt.
  • Små videoklip på USB (køb en USB på klinikken eller medbring din egen. Vi sender også gerne billeder og video til din mail).
  • Mulighed for at se dit barns hjerte slå.
  • Se om du venter tvillinger eller flere børn.
  • Få styr på om baby vokser normalt.
  • Se hvordan barnet vender i livmoderen.
  • Skriftlig rapport med længden af fosteret, antal uger og dage samt terminsdato samt en plastikmappe til dine kommende svangrepapirer samt vores rapport.

 

Hvorfor en tryghedsscanning eller en tidlig scanning for gravide?

Der er en god grund til at en tidlig scanning for gravide også kaldes en tryghedsscanning. Det er nemlig den første scanning af en gravid, som kan give dig forsikring om, at graviditeten udvikler sig normalt. Ved en tidlig scanning kan vi desuden se om graviditeten ligger i livmoderen eller udenfor livmoderen. Vil vil også kunne se om du venter et eller flere børn, f.eks. tvillinger. Desuden giver det stor tryghed og glæde at se det bankende hjerte på dit lille barn.

 

Fra 6 fulde uger kan man se et lille fosterhjerte slå

Man kan se et fosterhjerte slå, når fosteret kun er 2 mm langt. Før 6 fulde uger er fosteret ikke udviklet nok, og du kan ikke forvente at se hjerteblink.

Når man kan se et hjerte slå, kan man også tælle antallet af fostre. Man kan derfor tidligt se, om du skal have tvillinger eller blot ét barn. 2% af alle graviditeter er tvillinger.

Det er en helt fantastisk oplevelse at se sit barn hjerte slå for første gang. Det giver stor tryghed at blive scannet tidligt, og herved få at vide at alt er, som det skal være.

Scanning i de første uger i graviditeten foregår altid ved vaginalscanning.

 

Hos os er du sikker at professionel og kompetent vejledning i forbindelse med din tidlige scanning

Som lægefaglig klinik kan vi henvise dig direkte til hospital, hvis det er påkrævet for videre behandling.

 

Vi har tilbud på tidlige scanninger for gravide

Det er kun den første tidlige scanning, du betaler fuldt pris for. De næste scanninger er til halv pris frem til uge 13+0. Du er velkommen lige så ofte, du har lyst. Det er en kæmpe oplevelse, at se de små vokse frem. Prisen for en tidlig scanning hos os er på 600 kr. og på 300 kr. for de næste scanning.

 

Book tid online

 

Få en tidlig scanning i hjertet af København

Ultralydklinikken er Københavnernes scanningsklinik. Vores hyggelige klinik nyder nemlig godt af en smuk placering ved Kongens Nytorv i hjertet af København. Uanset hvor du bor i hovedstaden, kan du derfor nemt komme hertil med metro. Så hvis du gerne vil have foretaget en tidlig scanning i København, i nærheden af dig, så er du altid velkommen på vores klinik.