Tryghedsscanning - 30 eller 15 min.

 

Tryghedsscanning - 30 minutter - kan også kaldes hospitalsscanning, da scanningen er den samme som på hospitalerne. Vi måler fostervægt, måling af livmoderhals og flow i navlesnoren,

Alle vores medarbejdere er ansat på et hospital, og derfor får du den samme høje kvalitet som på hospitalet.

Tryghedsscanning - 30 minutter - er til gravide, som ønsker ekstra sikkerhed for at baby har det godt inde i maven og ikke er hverken for stor eller lille.

Vi anbefaler denne scanning fra uge 20 til termin.

 

Book tid online

 

Vi sætter 30 min. af til dit besøg på klinikken.

Baby vil blive målt på hovedet, maveomfang og lårknogle.  Der vil blive målt flow i navlesnoren, hermed kan det vurderes om baby får næring nok. Mængden af fostervand vurderes. Hvis du ønsker det kan livmoderhalsen blive målt. Dette gøres ved en vaginal ultralydundersøgelse.

Du får en skriftlig rapport med hjem. Vi bruger det samme udregningssystem som hospitalerne til udregning af babys vægt.

Du kan derfor sammenligne med dine evt. tidligere scanninger.

Vi kan ikke love dig gode billeder, men vi vil gøre vores bedste. Du får 5-6 sort/hvid billeder på print og evt små videoklip. Det hele bliver også sendt til din mail.

Prisen er 1000 kr. og hvis du har været til scanning tidligere i denne graviditet på Ultralydklinikken for Gravide får du 100 kr. i rabat og prisen er 900 kr.

 

Tryghedsscanning - et lille kig. Vi sætter på 15 min. af til dit besøg på klinikken.

 

Dette er en meget kort og hurtig scanning af baby.

Vi anbefaler denne scanning fra uge 13+0 til uge 20. Hvis du vil have fuld sikkerhed for at baby har det godt, skal du vælge Tryghedsscanning på 30 min. eller 3D/4D scanning.

Vi kan ikke love dig gode billeder, men vi vil gøre vores bedste. Du får 2-3 sort/hvid billeder på print og evt små videoklip. Det hele bliver også sendt til din mail.

Denne scanning kan du booke, hvis du blot lige vil hilse på baby. Det er en meget kort scanning på 5-10 minutter.

Prisen er 600 kr.