medarbejdere

Alle vores medarbejdere er ansat eller har været ansat i mange år på et hospital samtidig med at de scanner på Ultralydklinikken for Gravide.

Det giver dig vished for, at du kommer til en medarbejder, som har erfaring og følger med på kurser og kongresser.

Alle medarbejdere er særlig udvalgte - ikke kun fordi de er meget dygtige, men også fordi de er hyggelige og dejlige mennesker opsat på at give dig og dine nærmeste en dejlig oplevelse. Der er altid sat god tid af til scanningerne, og du vil føle en ro på klinikken, som du ikke finder på hospitalet.

 

Lillian Skibsted er overlæge, ph.d. og ejer klinikken. Speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Lillian Skibsted grundlagde klinikken i år 2000.
Lillian Skibsted har skrevet afhandling om, hvordan man kan måle fosterets vækst i livmoderen ved hjælp af ultralydscanning, og hvordan man ved hjælp af Doppler kan vurdere fosterets tilstand i livmoderen. Lillian Skibsted har de sidste 25 år udelukkende beskæftiget sig med diagnostik af fosterets sygdomme, og har taget Diplomeksamen i Føtal Medicin fra Fetal Medicine Foundation i London. Lillian Skibsted er overlæge på en stor føde- og ultralydafdeling på et hospital.

Lillian har stor erfaring i at foretage 3D/4D scanninger.

Helle Zingenberg er overlæge og speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Helle har været ansat på klinikken siden 2006. Helle har i mange år kun beskæftiget sig med gravide på et stort hospital i København, hvor hun er overlæge og hun har stor erfaring i at foretage ultralydskanning af babyen i maven. Helle har stor rutine i at vurdere om dit barn er normalt udviklet og trives, som det skal. Helle er certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til nakkefoldsskanning.

Helle har stor rutine i at foretage 3D/4D skanninger og har været på 3D/4D kurser i udlandet.

Bodil Hvingel er overlæge og speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Bodil har arbejdet med føtal medicin i mange år i Tromsø og har de sidste to år også arbejdet på et stort sygehus i København. Bodil kom til klinikken i 2019. Bodil har stor rutine og lang erfaring i at vurdere om fosteret udvikler sig normalt. Bodil har taget en Diplom uddannelse ved RCOG i London med fokus på ultralyd af gravide.

Bodil har stor erfaring i at foretage 3D/4D scanninger.

Bodil arbejder for øjeblikket halv tid i Tromsø og halv tid i København.

Wiebke Schroeter er overlæge og speciallæge i gynækologi og obstetrik.

Wiebke blev speciallæge i 2012 og har herefter arbejdet med fødsler og føtalmedicin i Kiel, Tyskland. Wiebke flyttede til Danmark i 2017 og har her videreuddannet sig i ultralyd/føtal medicin. Wiebke er overlæge på Hvidovre Hospital og arbejder hver dag med ultralyd og gravide.

Wiebke taler flydende dansk, engelsk og selvfølgelig tysk.

Wiebke er certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til nakkefoldsskanning.

Wiebke har stor erfaring i 3D/4D scanning og alle vores andre scanninger og NIPT test.

Wiebke blev ansat hos Ultralydklinikken for Gravide i 2020.

Dyveke Spliedt er jordemoder.

Dyveke har, som en af de få jordemødre i Danmark, en uddannelse i obstetrisk ultralydscanning. Denne uddannelse har Dyveke taget i Holland, da den ikke findes i Danmark. Hun har siden år 2000 beskæftiget sig udelukkende med ultralydscanning af gravide. Dyveke er certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til nakkefoldsskanning og misdannelsesskanning. Dyveke arbejder til daglig på en stor ultralydafdeling på et hospital i København.

Dyveke har desuden været på 3D/4D kursus i udlandet. Dyveke har været ansat på Ultralydklinikken for Gravide siden 2008.

Vibeke Berg er jordemoder.

Vibeke har i mange år scannet gravide både på Herlev og Roskilde Hospital. Vibeke er nu ansat på Roskilde Hospital og her foretager hun alle former for scanning af den gravide - lige fra den tidlige scanning, nakkefoldsscanning, misdannelsesscanning og tilvækstscanninger. Vibeke er certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til nakkefoldsskanning og misdannelsesscanning.

Vibeke har også stor rutine i at scanne 3D/4D. Vibeke har været ansat på Ultralydklinikken for Gravide siden 2012.

Benedicte Stavnstrup er sonograf.

Benedicte er ansat på Ultralydklinikken på Rigshospitalet. Benedicte har scannet gravide i mere end 20 år og er meget rutineret i alle scanninger i graviditeten. Benedicte er certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til nakkefoldsscanninger og misdannelsesscanninger.

Benedicte har også stor rutine i 3D/4D scanninger. Benedicte har været ansat på Ultralydklinikken for Gravide siden 2014.

Elsebeth Hansen er sonograf.

Elsebeth har foretaget ultralydscanninger på Føtalmedicinsk Klinik på Rigshospitalet i næsten 8 år.
Elsebeth er derfor meget rutineret i alle former for scanning af gravide - tidlig scanning, nakkefoldsscanninger, misdannelsesscanning og tilvækstscanning. Elsebeth har også erfaring med 3D/4D scanninger.
Elsebeth er certificeret i nakkefoldsscanning og misdannelsesscanning og har deltaget i mange kurser og en Verdenskongres i Italien.
Elsebeth blev ansat på Ultralydklinikken for Gravide i 2018.

 

Julie Scavenius er sonograf.

Julie er sygeplejerske og sonograf og har foretaget ultralydscanninger på Føtalmedicinsk Klinik på Rigshospitalet i 7 år. Julie har under ansættelsen været med til at certificere læger og sonografer til misdannelsesscanning. Julie har en Diplomuddannelse i Obstetrisk ultralydscanning.

Julie er rutineret i 3D/4D scanninger og er certificeret i nakkefoldsscanning og misdannelsesscanning.

Julie arbejder på en fertilitetsklinik, når hun ikke er hos os. Julie er derfor også super rutineret i de tidlige scanninger.

 

Ultralydklinikken for gravide har en forretningsaftale med Mette Tindholdt og Hjertescanning.nu.

Mette er autoriseret jordemoder og sonograf og har siden 2011 beskæftiget sig med ultralydscanning. Hun har arbejdet på Hvidovre Hospital, hvor hun har foretaget mere end 6000 graviditetsscanninger og har 2016-2019 været ansat i et stort forskningsprojekt i Region Hovedstaden, hvori 25.000 nyfødte blev hjertescannet. Her foretog hun mere end 2000 hjertescanninger på nyfødte og varetog desuden supervision, oplæring og behandling af forskningsdata. Hun har sideløbende med sine ansættelser arbejdet med hjerteforskning omhandlende fostre og nyfødte og påbegynder i 2021, en Ph.D.

Mette er certificeret i graviditetsscanninger og hjertescanning af nyfødte og deltager løbende i ultralydsrelaterede kurser i ind- og udland.

Mette kan kontaktes for information og tidsbestilling på tlf. 2999 6955 og mtindaps@gmail.com

Skal du være vores næste medarbejder?

Ultralydklinikken for Gravide modtager gerne uopfordrede ansøgninger.

Vi er et team af dejlige medarbejdere, og hvis du er erfaren i at scanne gravide på samme niveau, som på hospitalerne kan du blive vores næste kollega.

 

 

Her en kort præsentation af vores skønne sekretærer:

Lise er sygeplejerske og vores faste sekretær og hun er her hver dag. Lise har overblikket og hun byder dig velkommen og rådgiver dig i telefonen og tager blodprøver. Vores lægestuderende og jordemoderstuderende arbejder sammen med Lise eller når hun har fri. Her kan du møde Cathrine, Mie, Kira, Maria, Sofia og Anne Katrine.